Sähkösuunnittelu ja -urakointiTeemme kattavasti kaikki sähköalan työt suunnittelusta toteutukseen ja kaikenkokoisiin tarpeisiin. Yrityksellämme on S1-ryhmän asennusoikeudet. Asiakaskuntamme koostuu kotitalouksista, rakennusliikkeistä, asunto-osakeyhtiöistä sekä teollisuuden toimijoista. 

Sähkötöiden lähtökohtana on huolellinen, asiakaslähtöinen suunnitelma. Sähkösuunnitelma on hyvä tehdä riittävän aikaisessa vaiheessa sekä uudisrakennuksissa että laajemmissa remontointi- ja muutostöissä. Ammattitaitoinen sähkösuunnitelma lisää kodin toiminnallisuutta ja asumismukavuutta. Lisäksi riittävään ja muunneltavaan valaistukseen on syytä kiinnittää huomiota heti suunnittelun alkuvaiheessa.

Sähköurakoinnissa noudatamme alan viimeisimpiä turvallisuusmääräyksiä. Tarpeesi voi olla pieni tai suuri - asennukset toteutamme aina parhaan ammattitaitomme mukaan. Käytämme tunnettujen toimittajien asennustuotteita, joilla on valmistajan myöntämä takuu. Pitkä yhteistyö alan toimijoihin ja tavarantoimittajiin takaa asennustuotteiden asiakasystävälliset hinnat.

Ilmalämpöpumput

Myymme ja asennamme ilmalämpöpumppuja. Kaikki asennukset teemme avaimet käteen -periaatteella sisältäen sähkö- ja kylmäasennustyöt. Olemme Tukesin hyväksymä kylmälaiteliike. Huomioithan, että ilmalämpöpumpun hankinnassa voi työn osuuden vähentää kotitalousvähennyksessä.

 

Kuulumme valtakunnalliseen Elfin-ketjuun, joka on Suomen suurin sähköurakoitsijoiden yhteenliittymä. Lisäksi olemme Sähkö- ja teleurakoitsijaliiton jäsen.