Tarjoan yksilöllistä sisustussuunnittelua, sisustuskonsultointia ja stailauspalvelua koteihin ja vapaa-ajanasuntoihin sekä pieniin toimitiloihin. Toimin Seinäjoella ja lähiympäristössä, mutta tarvittaessa toteutan toimeksiantoja myös muualla Suomessa.

Sisustussuunnittelijana tehtäväni on auttaa asiakasta sisustukseen ja tilankäyttöön liittyvissä haasteissa. Tavoitteena on luoda tiloja jotka kestävät aikaa ja joissa viihdytään pitkään. Onnistuneessa suunnitelmassa kohtaavat visuaalisuus ja toimivuus - aikataulu ja budjetti huomioiden. Tarkkaan valitut pintamateriaalit toimivat perustana elämäntilanteiden mukana muuntuvalle kokonaisuudelle. Sisustussuunnittelija hallitsee materiaalien, värien, tyylien ja tilankäytön kokonaiskuvan niin, että lopputulos täyttää asiakkaan toiveet.

Tarpeesi voi olla hyvin pienikin, vaikka vaan tehosteseinän tai uuden sohvan sävyn valinta. Silloin sisustuskonsultointi riittää. Muutamassa tunnissa voit saada uusia ideoita ja ehdotuksia sisustukseesi liittyen.

Mikäli suunnitelmissasi on uuden kodin rakentaminen tai vanhan kattavampi saneeraus, on aiheellista tehdä laajempi sisustussuunnitelma. Suunnitelma toteutetaan haluamassasi laajuudessa.

Jos asuntosi myynti on ajankohtainen tai nykyisen asuntosi sisustus on jäänyt kaipaamaan viimeistä silausta, olisi varmaan aiheellista tehdä stailaus. Sen avulla saat pienellä vaivalla ja pienellä budjetilla piristettyä asunnon ilmettä ja parhaassa tapauksessa vauhditettua myytävän kohteen myyntiaikaa.

Asiastasi innostuva suunnittelija on palveluksessasi!

-Leena Haapamäki

Sisustussuunnittelija Leena Haapamäki