SisustussuunnitteluSisustussuunnitelman tavoitteena on luoda asiakkaalle pitkäikäinen ja kestävä sisustus kotiin tai työympäristöön. Huolellisella suunnittelulla saavutetaan toiminnallinen ja viihtyisä kokonaisuus. Sisustussuunnittelijan tehtävä on hallita laajaa kokonaisuutta niin, että eri osa-alueiden tyylit ja sävymaailmat muodostavat harmonisen kokonaisuuden.

Sisustussuunnitelma tehdään aina asiakkaan toivomassa laajuudessa. Siihen voi sisältyä pintamateriaali- ja värisuunnitelman lisäksi vaikkapa irtokaluste- ja tekstiilisuunnitelma. Myös tilan akustiikka ja valaistus ovat huomionarvoisia asioita.

Suunnittelun lähtökohtana voi olla myös tilankäyttöön liittyvät ongelmat. Kalustesijoittelulla ja säilytystilojen ratkaisuilla voimme tehdä kodistasi toimivamman ja näin ollen viihtyisämmän, kun jokaiselle tavaralle on oma säilytyspaikkansa.

Uudisrakentamisessa tai laajassa kodin saneerauksessa päästään parhaaseen lopputulokseen, kun suunnittelija tulee mukaan projektiin mahdollisimman varhaisessa vaiheessa. Sisustusalan ammattilainen hahmottaa kohteen kokonaiskuvan yksityiskohdista lähtien.

Sisustussuunnittelija voi myös tarkastella pohjaratkaisua ja ehdottaa siihen pieniä, toiminnallisuutta parantavia muutoksia. Ajoissa tehty sisustussuunnitelma helpottaa sähkö- ja LVI-suunnitelmien laadintaa.

Ota rohkeasti yhteyttä niin sovitaan tapaaminen. Autan mielelläni projektisi läpiviennissä!